Koken is geen kunst
Lekker koken is een kunst

 

Afhalen vrijdag t/m zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Geef je bestelling minimaal een half uur voor de gewenste afhaaltijd door via 0413 - 261199.

À la carte

Geef je bestelling minimaal een half uur voor de gewenste afhaaltijd door via 0413 - 261199.

Voorgerechten € 9,95
Soepen € 5,95
Vlees hoofdgerechten € 19,95
Vis hoofdgerechten € 19,95
Vegetarische hoofdgerechten € 17,95
Maaltijdsalades € 14,95
Plate gerechten € 14,95
Nagerechten € 6,95

Wijnen en speciaalbieren

Wijnen
Speciaalbieren


À la carte

Voorgerechten

Carpaccio

ossenhaas | rucola | kappertjes | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise | 

Zalmbonbon

gerookte zalm | garnalen | gerookte forelfilet | mosterd-dillesaus

Soepen

Runderbouillon

dubbelgetrokken bouillon | tuinkruiden | Madeira

Tomatensoep*

gebonden | prei | spekjes | scheutje room

Franse uiensoep*

lichtgebonden | croutons | gegratineerde kaas

* Ook vegetarisch te bestellen.

Vlees hoofdgerechten

Mixed grill

gegrild | varkenshaas | kipfilet | runderlende | Stroganoffsaus

Varkenshaas

gegrild | champignonroomsaus

Runderentrecote

gegrild | lendebiefstuk | pepersaus

Tournedos

gegrild | ossenhaas | rode wijnsaus | meerprijs € 2,95

Hoofdgerechten serveren we met warme groenten, een rauwkostsalade en naar keuze gebakken aardappelen of frites.

Vis hoofdgerechten

Zalmfilet ’Veronique’

gesauteerd | witte druiven | witte wijnsaus

Kabeljauwfilet

gepocheerd | gerookte zalm | Bearnaisesaus

Hoofdgerechten serveren we met warme groenten, een rauwkostsalade en naar keuze gebakken aardappelen of frites.

Vegetarische hoofdgerechten

Kaasfondue

gevulde broodbol | diverse kaassoorten | verse groente

Jamie Oliver IV

roergebakken | pasta | noten | diverse groenten | oriëntaalse saus

Maaltijdsalades

Salade Bellair

vers fruit | noten | gegrilde kipfilet | balsamicodressing of frambozendressing

Visserijsalade

gerookte zalm | paling | garnalen | surimi | cocktailsaus | meerprijs € 1,95

Caesar salad

gegrilde kip | spekjes | croutons | Parmezaanse kaas | caesardressing

Carpacciosalade

ossenhaas | kappertjes | croutons | spekjes

Het is mogelijk stokbrood met kruidenboter erbij te bestellen tegen een meerprijs van € 3,50

Plategerechten

Plate gerechten worden geserveerd met frites en een frisse rauwkostsalade.

Saté van de haas

gegrild | satésaus

Schnitzel

champignonroomsaus

Spareribs

huisgemarineerd | knoflooksaus

Visbrochette

gepocheerd | Hollandaise saus

Souvlaki

gegrild | tzatziki

Kogelbiefstuk

gegrild | kruidenboter

Nagerechten

Chocolademousse

huisgemaakt drie canelles karamelsaus

Coupe Bellair

amarene-ijs stracciatella-ijs malaga-ijs walnoot honing ijs

 


 

Wijnen en speciaalbieren

Wijnen

Vicente Gandia Nebla Verdejo

Witte wijn | Rueda | Spanje | € 10,50
Nebla Verdejo is een topwijn uit het Rueda gebied. Deze heerlijke Verdejo worden gemaakt door het wijnhuis Vicente Gandia. De wijn is gemaakt van druiven die voldoende gerijpt zijn en ‘s nachts worden geoogst. Hierdoor krijgt deze Verdejo een fris karakter. Tonen van tropisch fruit, een beetje vanille en fijne frisse zuren zult een proeven wanneer u geniet van de Nebla Verdejo!

Laroche Grenache noir

Rode wijn | Languedoc-Roussillon | Frankrijk | € 10,50
De druiven van de Grenache komen van oude wijnstokken van gemiddeld 25 jaar oud, die complexiteit en karakter aan de wijn geven. De druiven komen eveneens van verschillende wijngaarden – Villefrance bij de zee, wijngaarden rond om Montpellier en in de Gard. De Grenache Rouge is een fruitige, makkelijk drinkbare wijn met veel bessenfruit, een hint van geroosterde koffie en zachte tannines.

Speciaalbieren

Westmalle dubbel | € 3,75

Westmalle tripel | € 4,50

Affligem blond | € 3,75

Affligem tripel | € 4,50

Affligem blond 0% | € 3,75

Leffe blond | € 3,75

Leffe bruin | € 3,75

Brand Weizen | € 3,75

Brand Dubbelbock | € 3,-